Helgen knackar på dörren

Helgen är på ingång, och för för några betyder det utgång. För vissa innebär det ledighet och för andra innebär det jobb. Vissa ser fram emot helgen och andra inte. Hur det än är så är helgen speciell, alltid, för alla, på ett eller annat sätt.

För vissa vankas det fest & party.

Läpparna, så förtrollande, så tilltalande (bokstavligen), De ska inte bara höras, de ska synas (som man säger ute: dubbelt upp!)
 

Jag tycker, har alltid tyckt och kommer alltid tycka att det är snyggast med ljusa läppar. Ta nu inte det här några steg för långt och ha 2 lager Idomin eller foundation på läpparna, nej, jag menar läppstift, alternativt läppglans, i ljusa toner, persika, rosa, hud.. mm.. Foundation torkar för övrigt ut läpparna och vem vill ha torra läppar egentligen? Nej, man ska inte lida pin för att vara fin. 
Det är inte alla som passar i röda läppar, tänk på det....

Weekendtips Snygga Plutläppar:

  • Dutta lite foundation på och precis utanför läpparna för att sminket ska fästa bättre.

     
  • Använd en läppenna i samma nyans som läppstiftet du ska använda. Fyll i läpparnas konturer och måla linjen lite utanför dina egna läppar - ingen överdrift (take a chillpill). Sudda ut linjen lite med fingret eller en tops.

  • För att måla på läppstiftet, använd gärna en pensel. och fyll i ända ut till linjen från läppennan.

     
  • Avsluta med att applicera lite läppglans precis i mitten av både överläppen och underläppen. Välj ett glans med lite glitter i då detta reflekterar ljus och får läpparna att se större ut.

    ( * Vid överläppens båge kan man dra ett tunnt streck med en vit eyelinerpenna som man suddar ut lite. Perfekt pluteffekt. )

Personligen så brukar jag skippa andra, tredje och fjärde punkten, första och sista funkar så superbra ändå, det kan iofs. bero på att jag redan har lite lagom fylliga läppar sådär....


Om ni scrollar ner lite till ett skönhets-inlägg så kan ni se att M tipsar om en Lip Plumper, som det så fint heter, ett läppglans som får läpparna att svälla lite för tillfället....


Ut i vimlet så syns vi kanske i dimman!


/ V


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Månadens Måste!

8 Oscars-nominerade
Slumdog Millionare


RSS 2.0