Förnya dig till ett billigt pris!

Känner du dig trött och sliten efter den långa vintern? Det krävs inte mycket för att "förnya" sig själv. Här kommer lite tips på produkter med kvalite och till ett billigt pris!

Måla dina naglar i en färgstark färg! Det är väldigt snyggt med turkosa, lila, korall, svarta & röda naglar just nu. Testa H&M's lättapplicerade nagellack för endast 29,50 kr!



Investera i en ny mascara! Den omtalade supersuccé-mascaran Fiberwig håller vad den lovar - lösögonfranseffekt! Fransarna blir längre och länge utan att klumpa och smula och tas enkelt bort med varmt vatten.

Om du vill slippa använda lösögonfransar så är Fiberwig lösningen!

Kostar 220 kr och finns på Kicks.



På sommaren har vi ofta en annan hudton än på vintern. Därför rekommenderar jag denna concealer för att lättare kunna blanda rätt nyans för rätt tillfälle. Genom att mixa de olika nyanserna har du alltid rätt färg på din concealer.

Kostar 105 kr och finns på Kicks.



Applicera solpuder med en borste på kinder, haka, näsrygg och tinningar för att fejka en dag i solen. Solpuder är även den perfekta uppfräscharen efter en lång partykväll. Borsta på kinder och den blanka T-zonen och du blir som ny.

Kostar 110 kr och finns på Åhlens.


Kanske beror det på den fina glansen eller på den lite "stickande" känslan. Vad det än nu är så är det säkert att läpparna i alla fall känns större. DuWop Venom Gloss är en partyfavorit och finns i flera fina färger. "Lantana" ger de perfekta rosa läpparna.

Den kostar 225 kr och finns att köpa här.



Dove Summer Glow Soft Shimmer
är ett väldigt bra och billigt alternativ när man inte har råd med soldusch. Krämen ger en fräsch, solbrun ton. Ett minus är doften men man det är nog reslutatet som är viktigast!

Kostar runt en 50-lapp och finns på H&M, Kicks och i välsorterade mataffärer.




Rakt och tråkigt hår? Pigga upp håret med Finesse nya volym-schampo! Håret får mer liv och volym för ett billigt pris.

Kostar runt 50-lappen och finns på Kicks och även de flesta mataffärerna.

Har du torrt och skadat hår? Prova då denna hårinpackning som har provitamin B5, veteprotein och druvextrakt i sig. Den återfuktar intensivt, reparerar och skyddar håret mot slitage.

Finns på Kicks och kostar 75 kr.  




Har du inte råd att klippa dig men du behöver en förändring med håret? Då kan du färga det! Det är billigt och det blir snyggt. Ta gärna en färg som är nära din egen hårfärg för att få mer glans och liv i håret. När jag vill färga mitt hår brukar jag alltid köpa L'Oréal Casting Créme Gloss och den har aldrig gjort mig besviken! Den är helt utan ammoniak och ger håret nytt liv och glans. Den ger även ett naturligt resultat som håller i cirka 6 veckor.

Finns att köpa på Kicks, Åhlens och kostar 105 kr.

/ M


Kommentarer
Postat av: R I M A

Jag har hört att det inte ör nåt speciellt med mascaran. Har nån av er testat den eller?

2009-03-26 @ 22:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Månadens Måste!

8 Oscars-nominerade
Slumdog Millionare


RSS 2.0