10 enkla skönhetstips för både tjejer och killar!

Här nedanför kommer lite tips om hur man kan fräscha upp sig på de enklaste och billigaste sätten! Jag tvivlar inte på att nästan alla redan vet om allt det här men ibland behöver man bli uppdaterad för att följa! ;)

1. Drick vatten
Ja, jag vet att vi tjatar ganska ofta om det. Men vatten är en gammal sanning. Ja juste, en sanning! Åtta glas om dagen gör stor skillnad på välbefinnandet. Du äter lite mindre, ger kroppen bättre balans och får finare hy och hår på kuppen. Hur bra låter inte det? Värt att testa!

2. Sluta röka eller snusa
Hör du också till gruppen av människor som röker? Trots att du vet alla dåliga hälsoeffekter som cigaretter bidrar med? Förutom att du luktar illa, skadar kroppen och skyndar på åldrandet så får du en rökkäft innan du fyller 50. Så fimpa cigaretten och lämna din framtid med gulbruna tänder och hönsrövsrynkor kring läpparna! Även detta gäller er snusare!

3. Sov åtta timmar per natt
Djupsömnen är a och o för en frisk kropp och god hälsa. Det är under natten som kroppen kan reparera och förnya sig själv. Försök åtminstone att sova åtta timmar per natt. Där med basta!

4. Tvätta ansiktet och borsta tänderna innan du lägger dig.
Glöm för fasiken inte att göra dessa två saker! Om du går och lägger dig utan att tvätta bort sminket eller borsta tänderna tyder detta bara på en sak: du går och lägger dig för sent. En noggrann rengöring av mun och ansikte är en lika viktig rutin som att kissa. Om du vet att du är lat när du är trött så gör det lite tidigare innan du däckar i soffan. Det vinner du på i längden. Du slipper alla tandläkarbesök och rynkor i för tid ;)  Investera därför i en bra rengöring och ansiktskräm!

5. Ät frukt och grönt
Gör dina måltider så färgranna som möjligt. Efter några veckor kommer du märka stor skillnad. Vikten, huden och håret kommer svara på koständringen när du äter mer essentiella vitaminer, mineraler och annat nyttigt.

6. Plocka ögonbrynen
Det kan vara snyggt med tjocka ögonbryn men se till att de är välskötta eftersom ögonbrynen ramar in ansiktet och öppnar upp din blick och ger ett proffsigt intryck.

7. Sköt naglarna
Sönderbitna eller spruckna naglar är inte snyggt, speciellt inte om de är smuts under nageln. Fila och måla med jämna mellanrum för att hålla naglarna fina och fräscha.

8. Skona håret
Hör du till dem som fönar, plattångar eller lockar håret ofta? Investera sånafall i en värmeskyddande produkt för att undvika sprött och livlöst hår.

9. Förnya necessären
Gammalt smink är varken bra för huden och lägger sig inte snyggt på ansiktet. Har produkten funnits i din sminkväska i mer än ett år så är det garanterat dags att slänga den! Passa på att tvätta borstar och svampar när du ändå är igång. Vässa pennorna och investera i nya läppstift och mascaror. Är necessären smutsigt efter ett hårt år ute bör den kanske tvättas den också.

10. Le
Med ett leende kommer du långt. Det är ett enkelt och snabbt sätt att se vacker ut, dessutom får du bättre självförtroende och ett trevligare mottagande.

Se till att tänderna mår bra, kanske ett besök hos tandläkaren är på sin plats om det var länge sedan?


/ M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Månadens Måste!

8 Oscars-nominerade
Slumdog Millionare


RSS 2.0