Ritchie ger tillbaks!

   
Guy skrattar hela vägen till sängen.

Det har varit tyst kring Madonnas ex-make Guy Ritchie. Medan popstjärnan har satt tänderna i den 22-årige brasse-modellen Jesus Luz så har Guy mest jobbat. Nya filmen RocknRolla har fått bra kritik och många menar att den gamle Ritchie kanske är på väg tillbaks. Det är ju ingen hemlighet att Madonna förstör allt i sin väg. Dennis Rodman, Sean Penn, Warren Beatty och nu senast Guy Ritchie har hon sett till o sätta käppar i hjulet för när det gäller karriären. Nye Pojkvännen Jesus verkar det dock gå bättre för - än så länge. Från att ha varit totalt okänd och pank är han numera världskänd och tar omkring 1 miljon kr för varje modejobb.

Guy Ritchie verkar dock ta det hela med ro. Han har setts med Elle Macpherson i London där de tydligen hade en fin middag tillsammans. Men där Madonna verkar gå allt mer ner i åldrarna fortsätter Guy att dejta lite äldre damer. Elle är nämligen 44 år till skillnad från Guy som närmar sig 40-strecket. Är det en signal till ex-frun måntro?

Guy har hitills inte kommenterat exets nya toyboy offentligt men sägs enligt källor ha sagt till nära vänner att detta ännu är ett bevis på att hon totalt tappat greppet om verkligheten.

Titta på bilderna och jämför? Rätt av Guy?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Månadens Måste!

8 Oscars-nominerade
Slumdog Millionare


RSS 2.0