Pitt masserade barnflickan oskyldigt?


Håller brad i ett järngrepp tydligen

Skådespelarna Angelina Jolie och Brad pitts förhållande började med en otrohetsskandal och risken finns att den kommer sluta som en sådan också.

Bara dagar efter Oscarsgalan hittades Pitt i barnens rum tillsammans med barnflickan enligt tidningen Star. I tvillingarna Viviennes och Knoxs rum såg Pitt barnflickan sitta på sängen.


- Till Brad sa hon att hon inte mådde bra och la sig ner. Då började han massera hennes rygg för att hon inte skulle svimma. Detta var en oskyldig handling, säger en uppgiftslämnare.


För Jolie såg det inte oskyldigt ut och gav Pitt en örfil. Enligt samma källa blev hon rasande och stormade fram till Brad och skrek åt barnflickan att försvinna ur huset och aldrig komma tillbaka.


När Brad försökte trösta de gråtande barnen skall Jolie ha förlorat fattningen och gav honom en örfil rätt över ansiktet.

Efter dramat försvann Pitt på sin mc och kom inte hem förrän fyra timmar senare till parets gemensamma hus i stadsdelen Los Feliz i LA.


- Det här är inte första gången Angelina blir svartsjuk på honom. Hon blir upprörd för minsta lilla, som när Brad vill gå ut med killkompisarna, säger källan.


Hmm, Jolie svartsjuk? Det hade man ju inte kunnat tro. Inte många kan ju mäta sig med hennes skönhet men tydligen har även hon dålig självkänsla. Hon stal ju honom från Aniston så vad har hon egentligen och vänta sig?


Kommentarer
Postat av: Linda Q

haha, dessa hollywood förhållanden..

2009-03-12 @ 17:47:28
URL: http://themakeupartist.bloggerska.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Månadens Måste!

8 Oscars-nominerade
Slumdog Millionare


RSS 2.0